Red Gloss Menu
Vert-one CSS Menu

Форма входа
НАША КНОПКА

HTML-код:

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
НАШІ ДРУЗІ
МІНІ-ЧАТ
ГОЛОСУЙ
Оцените мой сайт
Всего ответов: 28
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Праздники Украины
Главная » 2014 » Декабрь » 15 » Чемпіонат України, відбірковий етап.Группа В/огляд/+ ВІДЕО
Чемпіонат України, відбірковий етап.Группа В/огляд/+ ВІДЕО
09:46

12-14 грудня Шпола "здавала іспит", вперше нашому місту та фк "Жайвір" було довірено проведення відбіркового етапу Чемпіонату України з футзалу серед команд молодшої вікової групи.

В групі боролись за вихід у фінал чотири команди з Черкаської області: "Жайвір" м. Шпола, "Пантери" м. Умань, "Енергія" м. Черкаси , "Вікторія" смт. Катеринопіль, та  команди з Івано-Франківщини "Колос" м. Городенка і Вінниці "Поділля" м. Могилів-Подільський.

Команди змагались за коловою системою, і з перших ігор лідерство з явною перевагою захопила більш досвічена команда з Умані, яка до речі ледь не вийшла у фінал в середній віковій групі. Гравці Пантер володіють потужним ударом, доброю фізичною підготовкою, що і сказалось на загальному результаті.

"Пантери" м. Умань

Опір в останньому турі їм змогли вчинити лише місцева команда, нав"язавши боротьбу на кожному клаптику майданчика. Та всеж і вони поступились 2:4. Беззаперечним лідером стали підопічні Юрія Деренюка, забивши у ворота суперників 50 голів за п"ять ігор, пропустивши лише 5.

"Колос" м. Городенка

На цих змаганнях виявилась міцним горішком, підопічні Шевчука Василя. на кожну гру налаштовувались, не поступаючись суперникам, заслужено вийшовши до фіналу з другого місця в групі.

"Жайвір" м. Шпола

У вирішальній грі за друге місце "Жайвір" несподівано поступився "Колосу" з Городенки 3:1, яка дуже серйозно віднеслась до цієї гри, тактично перегравши суперниць, та використавши помилки захисту.За підсумками зіграних матчів у відбіркових групах А.,В,С  всеж таки пробились до фінальної частини змагань.Готував команду Гончаренко Віталій.

"Енергія" м. Черкаси

Четверте місце за командою Черкас, тренери Рибаченко Ніна та Чепчур Володимир, що прибула на змагання в ослабленому стані, адже напередодні майже половина команди захворіли і не змогли прийняти участь у змаганнях. Незважаючи на це, команда давала бій у кожній грі, залишивши собі надію на участь у фіналі.

5-6 місця вирішувались у заочному протистоянні "Вікторії" та "Поділля", адже між собою вони так і не виявили переможця 3:3.

"Вікторія" смт. Катеринопіль

Все вирішила різниця забитих та пропущених голів, тут на один м"яч перевага була на користь "Вікторії". Тренер Люшенко Анатолій.

"Поділля" м. Могилів-Подільський, тренери Пустовіт Степан та Юрченко Ігор.

Підсумки змагань підводив Голова асоціації міні-футболу Черкаської області Гончаров Юрій Андрійович, який привітав учасниць, побажав перемог та спортивних досягнень.

Також були визначені кращі гравці в командах:

Христюк Юлія - м. Умань

Завгородня Софія - м. Черкаси

Нагорна Анна - смт.Катеринопіль

Зайцева Лілія - м. Городенка

Муковоз Анастасія - м. Шпола

Шабльовська Катерина м. Могилів-Подільський.

У номінаціях позицій на полі:

 воротар - Герасименко Аліна м. Умань

захисник - Зайцева Лілія м. Городенка

нападник - Христюк Юлія м. Умань

символічна збірна п"ятірка:

воротар - Герасименко Аліна "Пантери" 

захисники - Зайцева Лілія "Колос", Завгородня Софія "Енергія"

нападники - Муковоз Анастасія "Жайвір" , Нагорна Анна "Вікторія"

кращі гравці були нагороджені грамотами та солодкими призами.

футбольний клуб "Жайвір" дякує за допомогу в організації та проведенні змагань Голову комітету жіночого футзалу україни Червоного Олександра Володимировича, представника комітету жіночого футзалу України Супрунович Вікторію Олегівну, тренерів команд-учасниць відбіркового етапу, п/п Мальчика Сергія Павловича за надану можливість прийняти змагання високого рівня в спортивному комплексі "Спорт +"

Просмотров: 958 | Добавил: fcjaivir | Рейтинг: 5.0/3 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright ФК "Жайвір-2005" Шпола © 2024 каталог сайтів