Red Gloss Menu
Vert-one CSS Menu

Форма входа
НАША КНОПКА

HTML-код:

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
НАШІ ДРУЗІ
МІНІ-ЧАТ
ГОЛОСУЙ
Ваше мнение о развитии детского спорта
Всего ответов: 22
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Праздники Украины
Главная » 2014 » Май » 23 » ЧУ серед дівчат 2001-2002 р.н.: визначилися призери!
ЧУ серед дівчат 2001-2002 р.н.: визначилися призери!
09:10

18 травня офіційно завершився ігровий сезон 2013/2014 років у жіночому футзалі. Фінішував він завершальним етапом Чемпіонату України серед дівчаток 2001-2002 років народження.
Щоб визначити кращу команду нашої країни, в Умань з"їхалися колективи, які краще з інших подолали відбірковий бар"єр, який відбувся наприкінці 2013 року. На жаль, попри ситуацію в нашій державі, фінал пройшов без участі колективу з Донбасу.

Команда "Ніка" складалась з гравців Матусівської та Шполянської ДЮСШ, порадившись, тренери команд, вирішили  заявити на участь в чемпіонаті збірну команду, що як виявилось, дало результат.

Перший ігровий день завершився доволі прогнозовано і всі лідери одержали впевнені перемоги над своїми суперниками. Вирішальні баталії групового етапу, зазвичай, припали саме на другий день фінальних ігор. І ось тут вже не обійшлося без цікавинок, які повністю перетасували карти. В групі "А" головною сенсацією стала перемога команди з Тального над представниками Київщини, яка в підсумку вивела Черкащанок на друге місце в групі. А ось колектив зі Славутича, пропустив вперед Тальне і Конотоп, "вдовольнилися" тільки третім і майбутнім матчем за 5 місце в сезоні.

А ось події в іншій групі пройшли менш емоційно, за виключенням матчів уманчанок, де їх рідні вболівальники палко підтримували свій клуб. Саме "Ятрань ДЮСШ" без особливих проблем фінішувала першою в групі і готувалася до поєдинку за перше місце проти "Вікторії" з Конотопу. В боротьбу за бронзові медалі від групи "Б" вийшли ще одні футзалістки з Черкащини - "Ніка" Лебедин. За крок до матчів за медалі зупинилися дівчата з Харкова, які програвши дві гри посіли третє місце у групі.

Недільний ранок видався доволі активним для футзальної громадськості Умані. І не випадково, адже у фіналі змагань грають їх спортсменки. Та до фінального протистояння ще було далеко...
Спочатку були визначені переможці стикових ігор за 5 місце, де доволі неочікувану перемогу святкували юні футзалістки з Харкова, а вже через годину всі з великим напруженням спостерігали за черкаським дербі. Насичений на подіїї матч переможця не виявив і команди повинні були визначати переможця тільки за допомогою післяматчевих пенальті. Саме у цій лотереї кращими стали гравці "Ніки" Лебедин, які і вибороли бронзові медалі!
Ну і кульмінація змагань - фінал. Фінал, який вийшов менш інтригуючим за попередній матч, але більш насиченим на голи. На радість місцевим вболівальникам більше голів вони побачили у виконанні своїх спортсменок. В підсумку, як не намагалися сумчанки переламати хід гри, перемогу святкували підопічні Юрія Деренюка. "Вікторія" Конотоп - срібні призери, "Ятрань ДЮСШ" - чемпіони України серед дівчат!

Матч за 7-8 місце
«Лідер» м. Кобеляки — «Багіра ДЮСШ Мастер» м. Кр.Лиман - 5:0
Матч за 5-6 місце
«КДЮСШ-8» м. Харків — «КДЮСШ» м. Славутич - 4:2
Матч за 3-4 місце
«Тальне ДЮСШ» Тальне — «Ніка» м. Лебедин - 2:2 (п.п. 1:3)
Матч за 1-2 місце:
«Ятрань ДЮСШ» Умань — «Вікторія» м. Конотоп - 9:3


НАГОРОДЖЕННЯ В НОМІНАЦІЯХ:
1. Кращий воротар - ГОНТАРЕНКО Анна ("Ніка-ДЮСШ" с. Лебедин)
2. Кращий захисник - МОСПАН Лілія («Ятрань ДЮСШ» Умань)
3. Кращий нападник - КАВЕРЗІНА Анна («Вікторія» м. Конотоп)
4. Кращий бомбардир - МАЖАРА Анастасія («Вікторія» м. Конотоп)
5. Кращий гравець - БІЛОКУР Оксана («Ятрань ДЮСШ» Умань)

Кращий воротар змагань- Гонтаренко Аня

 

Команда дякує за фінансову підтримку Лебединському Насіннєвому заводу
 

Просмотров: 979 | Добавил: fcjaivir | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright ФК "Жайвір-2005" Шпола © 2024 каталог сайтів