Red Gloss Menu
Vert-one CSS Menu

Форма входа
НАША КНОПКА

HTML-код:

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
НАШІ ДРУЗІ
МІНІ-ЧАТ
ГОЛОСУЙ
Изменяется ли мнение людей о человеке,который начинает заниматся спортом
Всего ответов: 20
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Праздники Украины
Главная » 2017 » Декабрь » 25 » Турнір до Дня Святого Миколая
Турнір до Дня Святого Миколая
12:51

Протягом 3 - х днів в нашому місті вирували футзальні пристрасті в спортивному комплексі "СПОРТ +" . Змагались дівчатка  двох вікових категорій U - 12 та U - 14.

Географічний центр до Дня Святого Миколая відвідали команди м. Івано-Франківськ, м. Львів, с. Світловодськ, смт. Катеринопіль. У змаганнях прийняли участь і місцеві команди : дві команди Матусівської ДЮСШ під керівництвом Надії Стеценко та Олександра Жовніра. Господарями змагань були в молодшій та старшій віковій групі "Жайвір" Шполянської ДЮСШ.

Завдання для організаторів були провести турнір на високому  рівні, адже жіночий футзал давно розвивається в нашому місті і є однією з візиток Шполянщини. Тож команди крім спортивних трофеїв мали повезти додому гарні спогади про наш край, позитивні емоції та бажання займатись футзалом і звичайно з задоволенням приїзжати знову до нашого міста.

Завдяки небайдужим до спорту, зокрема до дитячих змагань людям, це вдалось зробити. Дівчатка, тренери були у захваті від змагань, відїзжаючи по домівкам дуже дякували за запрошення , щирість та дружнє ставлення до усих маленьких учасниць. Тож маємо надію що наше місто запало їм до серця, і вони будуть завжди його згадувати лише з посмішками та гарним настроєм від спогадів.

ФК "Жайвір" від себе та від імені команд - учасниць турніру дякує за підтримку в організації та проведенні змагань  депутатів Шполянської міської ради Пасєку В.А, Логвінова В.А., голову  Шполянської ОТГ Кравченка С.В., голову районної ради Кузуба О.М., Фінансову компанію "ВІВА КАПІТАЛ", спортивний магазин "Zeus", Шполянський завод продтоварів ТМ Жайвір  ,  відділ освіти, у справах сім'ї, молоді та спорту Шполянської районної державної адміністрації ,  приватних підприємців Доценка М.В., Мальчика С.П. ,Голову асоціації футзалу Черкаської області Гончарова Ю.А. , який не лише допоміг в організації, але й прийняв участь в нагородженні учасників змагань, що звичайно додало статусу турніру.

 

 Дирекцію та колектив Сигнаївської музичної школи за чудовий виступ на відкритті змагань, тренерів Шполянської ДЮСШ Хапатько О.В., Вербівського С.П., Трохимця С.В., Демченка Т.Т. , викладача Васильківського коледжу Дашка В.П. за допомогу в арбітражі змагань та підведенні підсумків.

Дуже сподобаласть нашим гостям екскурсія по місту, організована міською радою . 

Особлива подяка компанії GERA виробник спортивного одягу за надані призи кращим гравцям та грошові сертифікати для команд на замовлення екіпірування, загальною сумою 6000 грн.

 

 

Щодо самих змагань.

Вони проводились у двох вікових групах U - 12 та U - 14.

В старшій групі прийняли участь команди : Шпола,Світловодськ, Львів, м. Могилів - Подільський, які грали у два кола.

Незважаючи на невелику кількість старших команд, ігри проходили у цікавій безкомпромісній боротьбі . Кожна гра була видовищною як за своїм сценарієм так і за змістом, адже дівчатка демонстрували доволі непогане володіння м"ячем, командну гру, лідери команд взагалі заворожували глядачів футзальною технікою . У протистоянні команд Шполянський Жайвір переграв своїх опоненток у всих іграх за рахунок кращої технічної підготовки та великого бажання відмінно зіграти в рідних стінах. Особливо виділялась лідер команди Бабкіна Єлизавета, в результаті своєї гри отримала приз у номінації  "Кращий гравець турніру"

кращий гравець турніру

кращий захисник змагань

Проте  жодна гра не давалась нашим жайворятам легко, але дівчата змогли перебороти втому, зібратись і показали гру, до якої ми готувались напередодні, в результаті чого   кубок залишається на Шполянщині.

Срібним призером стала доволі сильна ,як фізично так і технічно , команда "Власівчанка" м. Світловодськ. Дівчатка володіють крім техніки ще й потужними ударами, що і стало вирішальним в протиборстві з Львівською командою, яка задовольнилась бронзовими нагородами.

У молодшій віковій категорії дівчатка змагались у двох підгрупах, за результатами яких по два переможці з підгрупи складали півфінальні пари.

Для збільшення ємоційності та видовищності команди, в яких гра завершувалась нічийним результатом, пробивали пенальті (аналог хокейного буліту), це було цікаво і незвично для гравців. Але таке нововведення цілком себе виправдало. Всі з інтересом спостерігали за виконанням таких ударів.

В першій підгрупі наша молодша команда, яка складається переважно з дівчаток 2007 р.н. змогла конкурувати лише проти команди Матусівської ДЮСШ, команди завершили свою гру 0 : 0 і першими спробували визначити переможця по булітах.  Влучнішими виявились наші суперниці, які з однією перемогою та поразкою від Львівських футзалісток зайняли друге місце. Наша команда поступилась у другій грі та вибула з боротьби за призові місця. На жаль, дівчатка 2005-2006 р.н., які тренувались в нашій команді, з певних причин не були присутні на змаганнях, що звичайно вплинуло на результат, але з позитивної сторони, маленькі шполяночки спробували свої сили на турнірі такого рівня вперше, перебороли свій страх, що звичайно піде їм лише на користь.

В другій підгрупі фаворитом змагань була команда Вікторія з Катеринополя, фіналіст чемпіонату України цього року, як виявилось за результатами турніру, ми не помилились. Команда дуже сильно виступила , маючи 100 % результат. Перегравши своїх опоненток, без проблем вийшла на перше місце. За друге місце велась запекла боротьба між командами Львів 2, Івано-Франківськ та Лебедин. Лебедин за результатами булітів переграв  львівських дівчаток, але за тимиж булітами поступився Івано-Франківськії команді. В останній грі друга команда з міста Львова  не змогла протистояти швидкому, амбіційному колективу з Франківщини, які були більш націлені на перемогу.

Півфінал знову майже без опору пройшла команда Вікторія, обігравши без проблем Матусівську ДЮСШ.

Інший півфінал звів Івано-Франківськ з першою Львівською командою, які прагнули реваншу , проте несподівано поступились 1 : 2 , це неочікували ні глядачі, та були здивовані й самі тренери команд. Потужний спурт Івано-Франківських дівчат приніс їм перемогу та вихід у фінал.

Гра за третє місце була фактично тренувальною, адже команди обидві нагороджувались медалями за ІІІ місце, проте не так думали дівчатка, на майданчику точилась боротьба, яка могла претендувати на фінальну. Команди втрачали моменти біля воріт суперника один за другим, Львів був більш влучнішим, що і привело до перемоги, проте на останнії секунді согли перевагу втратити, гравець суперниць не поцілив у порожні ворота буквально з відстані одного метра.

Фінальна  гра пройшла за сценарієм Катеринополя, забивши два швидких голи, команда сіла в оборону, турбуючи воротаря дальніми ударами. Віддавши ініціативу втримали переможний результат ставши заслужено переможцем турніну.

міс турніру

По закінченню турніру присвяченому Дню Святого Миколая зі словом привітань до учасниць звернувся голова Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров, який подякував командам за чудову гру, відданість спорту, привітав з наближенням новорічних свят та побажав надалі перемог у змаганнях різного рівня. Нагородження звичайно найбільш очікуваний момент, який всі діти чекали з нетерпінням, Тож Юрій Гончаров та тренер ФК Жайвір Віталій Гончаренко підвели підсумки та нагородили сувенірами, дипломами та подарунками кращих гравців у номінаціях "Кращий воротар" , "Кращий захисник" , "Кращий нападник",  "Наймолодший гравець", "Глядацькі симпатії" , "Міс турніру". Всі команди отримали пакунки з солодкою продукцією Шполянського заводу продтоварів та грамоти за участь в змаганнях. Тренери отримали подарунки та сертифікати від GERA виробник спортивного одягу. Медалями нагородили батьків приїзжих команд, які палко вболівали за своїх діток.

Тож маємо в активі ще один турнір, який приніс задоволення юним спортсменам.

До зустрічі на футбольних майданчиках!

Просмотров: 611 | Добавил: fcjaivir | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright ФК "Жайвір-2005" Шпола © 2024 каталог сайтів