Red Gloss Menu
Vert-one CSS Menu

Форма входа
НАША КНОПКА

HTML-код:

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
НАШІ ДРУЗІ
МІНІ-ЧАТ
ГОЛОСУЙ
Ваше мнение о развитии детского спорта
Всего ответов: 22
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Праздники Украины
Главная » 2017 » Ноябрь » 20 » Турнір в м. Львів 16-17 листопада
Турнір в м. Львів 16-17 листопада
10:13

У спортзалі Львівської обласної ДЮСШ завершився всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат 2004 року народження та молодших пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Головний кубок турніру поїхав до міста Шполи, що у Черкаській області. Другими стали дівчата з луцького «Легіона», а третіми – з «Розточчя» з Жовкви. Організаторами турніру виступили Асоціація футзалу Львівщини, ДЮСШ №1 (Володимир Прокопюк) та ЛОО ВФСТ «Колос».

Протягом двох днів змагань команди визначали сильнішого спочатку у групах, а згодом і у матчах плей-офф. За головний Кубок турніру змагалися юні футзалістки з Львівщини, Івано-Франківщини, Хмельниччини, Волині та Черкащини.

Хороший рівень гри дівчат на церемонії нагородження відзначив президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як, додавши, що, зробить усе можливе, щоб такий турнір став традиційним. Участь у церемонії нагородження також взяли голова ЛОО ВФСТ «Колос» Лілія Білінська, голова комітету дитячо-юнацького футзалу АФЛ Ростислав Капітанець, голова комітету з організації та проведення змагань серед відомств, товариств та учасників АТО Петро Грева, а також організатор турніру Тетяна Гринишена.

Усі вісім команд-учасниць турніру були нагороджені цінними подарунками, а найкращі три ще й кубками та медалями. Приємно те, що високий рівень організації турніру відзначили і наші гості з інших міст України, додавши, що дівчат це не тільки чудова можливість позмагатися з своїми ровесницями, покращити свою майстерність та ще й провести у Львові насичену культурну програму.

інформація з сайту  асоціації футзалу Львівщини

 

Змагання у м. Львів. В перший день суперниками нашої команди були дівчатка з м. Жовква Львівської області та м. Хмельницький. Турнір наша команда розпочала з двох перемог, 3:0 та 2:0.для участі у фіналі нам потрібно не втратити очки у грі проти спортсменок з м. Івано-Франківськ.

завжди приємно дивитись як твоя команда забиває  гол !

 

дівчатка, які вперше приймають участь у змаганнях такого рівня проявили себе з найкращої сторони

 

Результати після першого дня

Шпола - 6 очок , дві перемоги, гра в запасі

Жовква - 6 очок , дві перемоги та одна поразка

Івано-Франківськ - 3 очка ,перемога та поразка, гра в запасі

Хмельницький - 0 очок, три поразки

молодші іноді не витримували протиборств,  але всеодно повертались на поле

легко не було і більш досвіченим гравцям, доводилось боротись за кожен м"яч

Змагання- другий день:

поступившись несподівано команді з Івано-Франківська 0 : 1,але за кращою різницею забитих-пропущених м'ячів Жайвір отримав путівку в фінал, де на них чекала команда "Легіон" м. Луцьк, переможець іншої групи, яка, до речі,завершила відбірковий етап з 100% результатом.

Початок гри дещо приголомшив, ми отримали швидкий гол у свої ворота, хоча ігрова перевага була на нашому боці.У другому таймі ,збільшивши тиск та укріпивши атакуючу ланку, змогли зрівняти рахунок. Як виявилось, це стало переломним моментом в грі. Дівчатка, відчувши що суперник нічого не може їм протиставити, вже не випустили ініціативу. Ще дві атаки завершились результативно.3 : 1 і шполяночки - переможці змагань. Кубок відправляється в географічний центр України - Шполянську об'єднану територіальну громаду.

 

вирішальні хвилини гри, за крок до перемоги!

Воротар, яка  напередодні почала займатись в клубі та досвічений капітан. багато атак починалось через них.

Вирішальний гол, свисток про закінчення гри і у дівчат немає межі радості!

Хочеться подякувати вболівальникам, серця яких ми завоювали своєю грою, вони палко підтримували нашу команду, батькам, які змогли знайти можливість бути з командою в м. Львів.

На позитивний результат вплинуло й те, що наша команда переважала суперників технічно, адже в Шполянській ДЮСШ дівчатка тренуються в групах футзалу, а наші суперниці культивують великий футбол. Ця різниця була дуже помітна , особливо в протистоянні з нашою командою. Суперники намагались забити гол дальніми ударами, при чому удари наносили навіть воротарі від своїх воріт через весь майданчик.

ФК Жайвір дякує виробнику спортивного одягу "ГЕРА" за виготовлення клубного прапору http://gerasport.com/ua

 

Кращі гравці нашої команди:

Ліза Бабкіна отримала нагороду кращого захисника.

Альона Вінковська проявила справжні якості капітана та вела команду до перемоги

Просмотров: 487 | Добавил: fcjaivir | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright ФК "Жайвір-2005" Шпола © 2024 каталог сайтів