Red Gloss Menu
Vert-one CSS Menu

Форма входа
НАША КНОПКА

HTML-код:

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Ноябрь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
НАШІ ДРУЗІ
МІНІ-ЧАТ
ГОЛОСУЙ
Оцените мой сайт
Всего ответов: 28
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Праздники Украины
Главная » 2020 » Ноябрь » 3 » Всеукраїнські фінальні змагання ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу
Всеукраїнські фінальні змагання ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу
08:02

8 - 10 жовтня в м. Гребінка Полтавської області, проводились Всеукраїнські фінальні змагання ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2007-2008 року народження.

За призові місця боролись вісім команд з Одеської, Полтавської,Запоріжської,Вінницької та Черкаської областей.

В попередньому етапі команди за жеребом були розподілені на дві підгрупи, переможці яких мали у фінальному поєдинку вирішити долю золотих медалей.

Нашими суперниками в підгрупі були команди "Лідер" м. Ананьїв Одеська область,"Лідер м. Кобеляки Полтавської області , "Таврія" Васильківський р-н Запоріжська область.

В іншій групі за вихід у фінал боролись команди : "Надія" та "Надія-2" м. Гребінка Полтавська область, "Сугатинка-Еліта" Вінницька область, "Арциз" м. Арциз Одеська область.

Наші дівчатка дуже добре пройшли відбірковий етап завдяки чудовій грі воротаря Діани Ткачук ,яка за всі ігри не пропустила жодного м"яча та командним діям і самовіддачі польових гравців. Пройшовши групу з 100% результатом юні шполяночки чекали результатів ігор іншої групи.

Переможцем якої стала команда господарів "Надія", також перегравши своїх суперниць.

У грі за 3 місце зустрілись землячки з Одеської області, переможцем двобою стала команда "Лідер" м. Ананьїв.

Фінальна гра розпочалась з розвідки, жодна команда не хотіла ризикувати, боротьба була в центрі майданчика, декілька разів команди обмінялись гострими атаками. В основному удари по воротах завдавались з далекої відстані. Другий період дещо активізував наших суперників, виникли гострі моменти, але тут упевнено на останньому рубежі зіграв наш голкіпер, яка витягла "мертві" м"ячі, виправивши помилки у захисті. Напруга із закінченням основного часу лише зростала, все йшло до лотерейних 6-метрових ударів, але за дві хвилини нашим дівчаткам вдалась гостра атака, яка завершилась голом, який виявився єдиним у зустрічі і вивів нашу команду в переможці. Золоті медалі та кубок отримала команда ДЮСШ Шполянської ОТГ.

Кращим бомбардиром змагань стала Молодан Даша.

Команда та батьки вдячні за організацію поїздки Шполянській міській раді.

Просмотров: 419 | Добавил: fcjaivir | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright ФК "Жайвір-2005" Шпола © 2024 каталог сайтів