Red Gloss Menu
Vert-one CSS Menu

Форма входа
НАША КНОПКА

HTML-код:

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
НАШІ ДРУЗІ
МІНІ-ЧАТ
ГОЛОСУЙ
Вам нравится больше футбол или футзал?
Всего ответов: 43
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Праздники Украины
Главная » 2018 » Июнь » 7 » Всеукраїнський турнір м. Балаклія
Всеукраїнський турнір м. Балаклія
07:59

3-5 червня наша команда дівчаток 2006-2007 р. н. брала участь у Всеукраїнському турнірі з міні-футболу що проводився в м.Балаклея Харківської області, за участю команд Донецької, Полтавської, Івано -Франківської, Черкаської , Київської та Харківської областей. 
Змагання пройшли в дружній атмосфері, організатори підготували цікаві заходи, окрім змагань, відбулись спортивні естафети, прогулянка по річці на байдарках. 


Щодо змагань. В активі нашої команди перемоги над командами Рута - Ангели м. Київ, Лідер м. Кобеляки Полтавської області, Торнадо м. Балаклія та Атлет с. Борова Харківська обл., Багіра м. Лиман Донецька обл., нульова нічия з Ангелами Івано-Франківськ, та поразка в останній грі від місцевої команди Валькірії. В результаті лише за різницею забитих і пропущених голів стали бронзовими призерами змагань. 


В команді дуже сильно зіграла воротар Даша Молодан, яка незважаючи, що вперше не лише приймала участь у змаганнях, а ще й дебютувала в якості голкіпера. 
Жайвір таким складом взагалі вперше виступав на змаганнях, до цього часу декілька дівчаток були лише в дублюючому складі старшої команди. Тож відмітимо захисників Божену Шевченко та Вікторію Лозову, прогрес яких проявлявся з кожною грою, завдяки чому вони виходили на гру в основному складі. Та й в цілому враження від гри команди налаштовує на позитивні думки. Проявляється командна гра, звичайно ще є над чим працювати, головне що таке бажання у дівчаток є. В наступному ігровому сезоні маємо надію на свою участь в Чемпіонаті України серед молодшої вікової категорії, та участь у змаганнях різного гатунку. 


 

Юні Жайворятка напередодні змагань вибрали свого капітана, ним стала Женя Пресліцька, яка виводила команду на гру. 
Дівчатка та батьки висловлюють подяку міській раді Шполянської ОТГ, та особисто міському голові Кравченку С.В. за надану можливість гідно представити нашу Шполянщину на змаганнях високого рівня!

Просмотров: 610 | Добавил: fcjaivir | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright ФК "Жайвір-2005" Шпола © 2024 каталог сайтів