Red Gloss Menu
Vert-one CSS Menu

Форма входа
НАША КНОПКА

HTML-код:

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
НАШІ ДРУЗІ
МІНІ-ЧАТ
ГОЛОСУЙ
У Вас в городе есть женская футбольная команда
Всего ответов: 35
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Праздники Украины
Главная » 2017 » Декабрь » 31 » З новим роком!!!
З новим роком!!!
11:08

Минулий рік, яким він був для нашої команди...
 


Жайвір ,як завжди проводив набір у тренувальні групи, до нас прийшли дуже перспективні дівчатка, які активно включились в тренувальний процес. Нарешті, після доволі тривалого часу в команді з"явились воротарі, адже це дуже велика проблема. Окремо хочеться відмітити групу 2009 - 2010 р.н., які приступили до більш активних тренувань - 3 рази на тиждень ( в минулому році , для порівняння, дівчатка займались лише в суботу).В цьому році вони вперше спробували свої сили не в рідному місті, відбувся виїзд в с. Лебедин до наших друзів з команди Ніка. Звичайно це принесло безліч емоцій від гри та отриманих перших грамот.
Команди вікових груп клубу прийняли участь в змаганнях різного рівня, відвідали Городенку, Львів, Світловодськ. Вийшли до ІІ етапу чемпіонату України з футзалу, гарантувавши як мінімум , продовження своїх виступів у І лізі своєї вікової категорії.
Середня група значно прибавила в технічному плані, вимальовується командна гра.
Крім змагань відбувались товариські зустрічі з дівчатками інших міст, туристичні подорожі, велопробіги,легкоатлетичний крос, ігри проти батьків, святкування днів народжень... 
В районі проводились змагання серед дівчат, планується організація шкільної ліги.
Проведено Всеукраїнський турнір серед дівчаток двох вікових категорій на досить високому рівні, про що свідчить географія команд - учасниць та відгуки тренерів і юних спортсменок.
Продовжується екіпірування команди, дівчатка отримали 
тренувальні куртки, літню форму, реглани. На черзі спортивні костюми для середньої команди.
До негативу можна віднести втрату декілька ключових гравців, які припинили свої тренування з певних причин. Що в деяких випадках стало повною несподіванкою для команди. Це звичайно вплинуло на виступи старшої команди, Жайвір не прийняв участі в змаганнях 2001-2002 р.н., в змаганнях І ліги чемпіонату України, проте дивлячись з іншої сторони, стало поштовхом для дівчаток молодших, які різко прибавили в ігровому процесі та стали справжніми лідерами команди.
В цілому рік видався насищеним на спортивні події, цікавим.

Просмотров: 511 | Добавил: fcjaivir | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright ФК "Жайвір-2005" Шпола © 2024 каталог сайтів