Red Gloss Menu
Vert-one CSS Menu

Форма входа
НАША КНОПКА

HTML-код:

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
НАШІ ДРУЗІ
МІНІ-ЧАТ
ГОЛОСУЙ
Как Вы относитесь к спорту
Всего ответов: 29
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Праздники Украины
Главная » 2014 » Февраль » 17 » Змагання молодших
Змагання молодших
09:29

за ініціативи тренерів у нашому місті 15 - 16 лютого були проведені змагання з футзалу серед команд дівчаток 2002-03 р.н. за участю команд м. Черкаси, м. Катеринопіль, м. Шпола.

Грали чотирі команди за коловою системою, наша основна команда 15  лютого приймала участь у півфіналі дитячої футзальної ліги серед хлопчиків у м. Звенигородка, до речі доволі успішно зігравши проти своїх суперників з м. Тальне та Звенигородки.

Через велике навантаження, в перший день дівчатка на нашому турнірі не грали, всі їхні ігри були перенесені на 16 лютого.

В суботу грали молодші дівчатка та гравці, які не потрапляють до основного складу,  Жайвір - 2. У першій грі шполянки поступились команді Черкас з рахунком 0 : 4 .

Але налаштувавшись на гру з командою Катеринополя змогли переграти її 3 : 1, що після першої гри було цілком несподівано, можливо вплинула недооцінка зі сторони суперниць.

В останній грі дня сталась знов несподіванка, команда "Сузір"я" Черкас поступилась з рахунком 1 : 5 "Вікторії" з Катеринополя.

Команди набравши по 3 очка, чекали наступного дня, та ігор з командою Жайвір м. Шпола.

16 лютого незважаючи на опір суперниць, наша команда переграла Черкаси та Катеринопіль з однаковим рахунком 5 : 3, вплинули рідні стіни, адже починаючи з нового року, наша команда тренується крім спортивної школи, ще й тричі на тиждень в спортивному комплексі п/п С.П.Мальчика, має ігрову практику в іграх футзальної ліги області.

Справжній бій вчинила молодша команда, не поступаючись , а іноді навіть переважаючи в силовій боротьбі, це знітило їхніх суперниць, що привело до пропущеного голу. Молодші продовжували натиск на ворота, грали самовіддано,на забиті голи відповідали своїми голами, до останніх хвилин гри рахунок зустрічі був 2 : 2. І лише удар Кравченко Владислави наприкінці зустрічі зміг врятувати від втрати очок Жайвором у здавалось з найслабшою командою турніру.


добре зіграли лідер команди, кращий захисник турніру Сторчак Таня і  воротар Сторчак Анастасія

Після змагань всі учасниці отримали грамоти, кращі гравці були нагороджені сувенірами на згадку про турнір.

Після нагородження тренерами була визначена збірна кращих гравців, яка зіграла проти команди Жайвір 2000 р.н.

Було цікаво спостерігати за подіями на площадці, адже у кожної команди свій стиль та бачення гри, але гравці старались і гра виявилась дуже цікавою, команди отримали задоволення  та досвід.

 



Просмотров: 974 | Добавил: fcjaivir | Рейтинг: 5.0/3 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright ФК "Жайвір-2005" Шпола © 2024 каталог сайтів