Red Gloss Menu
Vert-one CSS Menu

Форма входа
НАША КНОПКА

HTML-код:

КАЛЕНДАР НОВИН
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
НАШІ ДРУЗІ
МІНІ-ЧАТ
ГОЛОСУЙ
Ваше мнение о развитии детского спорта
Всего ответов: 22
СТАТИСТИКА

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Праздники Украины
Главная » Архив материалов

Минулий рік, яким він був для нашої команди...
 


Жайвір ,як завжди проводив набір у тренувальні групи, до нас прийшли дуже перспективні дівчатка, які активно включились в тренувальний процес. Нарешті, після доволі тривалого часу в команді з"явились воротарі, адже це дуже велика проблема. Окремо хочеться відмітити групу 2009 - 2010 р.н., які приступили до більш активних тренувань - 3 рази на тиждень ( в минулому році , для порівняння, дівчатка займались лише в суботу).В цьому році вони вперше спробували свої сили не в рідному місті, відбувся виїзд в с. Лебедин до наших друзів з команди Ніка. Звичайно це принесло безліч емоцій від гри та отриманих перших грамот.
Команди вікових груп клубу прийняли участь в змаганнях різного рівня, відвідали Городенку, Львів, Світловодськ. Вийшли до ІІ етапу чемпіонату України з футзалу, ... Читать дальше »

Просмотров: 497 | Дата: 31.12.2017 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)

Протягом 3 - х днів в нашому місті вирували футзальні пристрасті в спортивному комплексі "СПОРТ +" . Змагались дівчатка  двох вікових категорій U - 12 та U - 14.

Географічний центр до Дня Святого Миколая відвідали команди м. Івано-Франківськ, м. Львів, с. Світловодськ, смт. Катеринопіль. У змаганнях прийняли участь і місцеві команди : дві команди Матусівської ДЮСШ під керівництвом Надії Стеценко та Олександра Жовніра. Господарями змагань були в молодшій та старшій віковій групі "Жайвір" Шполянської ДЮСШ.

Завдання для організаторів були провести турнір на високому  рівні, адже жіночий футзал давно розвивається в нашому місті і є однією з візиток Шполянщини. Тож команди крім спортивних трофеїв мали повезти додому гарні спогади про наш край, позитивні емоції та бажання займатись футзалом і звичайно з задоволенням п ... Читать дальше »

Просмотров: 607 | Дата: 25.12.2017 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

ФК Жайвір Шполянської ДЮСШ чекає на друзів!

В грудні до Дня Святого Миколая відбудеться турнір з футзалу серед команд дівчаток, який планується провести в м. Шпола. В гості до нас завітають команди з Львівської, Івано-Франківської, Вінницької, Хмельницької, Кіровоградської областей.
В данний час ведеться робота по організації та проведенню змагань. Адже команди мають отримати позитивні емоції від перебування в географічному центрі України. 
Команди які вже приїзджали до нашого міста, з радістю відгукнулись на запрошення, надіємось що юні спортсменки, які вперше приїдуть на Шполянщину також отримають задоволення від змагань та привезуть додому теплу згадку про наше місто.
Ігри будуть дуже цікаві, кожна команда має доволі сильні склади гравців, і це неодмінно вплине на конкуренцію в боротьбі за кубок та медалі переможців.
Попередній склад команд-учасниць: ... Читать дальше »

Просмотров: 462 | Дата: 09.12.2017 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)

У спортзалі Львівської обласної ДЮСШ завершився всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат 2004 року народження та молодших пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Головний кубок турніру поїхав до міста Шполи, що у Черкаській області. Другими стали дівчата з луцького «Легіона», а третіми – з «Розточчя» з Жовкви. Організаторами турніру виступили Асоціація футзалу Львівщини, ДЮСШ №1 (Володимир Прокопюк) та ЛОО ВФСТ «Колос».

Протягом двох днів змагань команди визначали сильнішого спочатку у групах, а згодом і у матчах плей-офф. За головний Кубок турніру змагалися юні футзалістки з Львівщини, Івано-Франківщини, Хмельниччини, Волині та Черкащини.

Хороший рівень гри дівчат на церемонії нагородження відзначив президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як, додавши, ... Читать дальше »

Просмотров: 486 | Дата: 20.11.2017 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)

 
Просмотров: 387 | Дата: 27.10.2017 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

 
Ми зіткнулись з проблемою при наборі дівчаток у підготовчі групи, для занять футзалом...
При чому, як виявилось , проблема досить серйозна. І полягає у хибній думці, яка часто стає причиною, по якій дівчатка не в змозі відвідувати тренування.
Існує думка, переважно у мам і особливо бабусь, що заняття футболом, в нашому випадку футзалом, а це футбол в приміщенні,негативно впливають на жіночість, приводять до перекачування ніг, викривлення і тому подібному...
Для переконання у протилежному, дівчатка, які зараз тренуються, вирішили це спростувати.
Гадаю це їм вдалось, якщо у формі вони виглядають як спортсменки, то у повсякденному житті їх важко відрізнити по зовнішності від дівчаток, які не відвідують ДЮСШ.
Звичайно, тренування лише позитивно вплив ... Читать дальше »
Просмотров: 639 | Дата: 27.10.2017 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)

Дві наші команди - "Енергія" КДЮСШ №1 (Черкаси) та "Жайвір" (об'єднана команда м. Шпола , м. Тальне, м. Могилів-Под) борються за перемогу у турнірі

 

З 23 по 25 жовтня у м. Світловодськ Кіровоградської області відбувся перший відбірковий етап Чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд 2003-2004 р.н. Черкащину у цій віковій категорії представляли відразу дві команди: Черкаська "Енергія" КДЮСШ №1 та "Жайвір" - об'єднана команда м. Шпола, м. Тальне, м. Могилів-Под. Обидві команди потрапили до групи у м. Світловодськ, куди, крім них, потрапили колектив з м. Кобеляки Полтавської області та місцева "Власівчанка".Таким чином, у турнірі прийняло участь чотири ... Читать дальше »

Просмотров: 509 | Дата: 26.10.2017 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 47 48 »
Copyright ФК "Жайвір-2005" Шпола © 2024 каталог сайтів